Julius Kühn-Institut Logo VIVC logo

Vitis International Variety Catalogue VIVC

Year

Showing 1-40 of 40 items.
    Show rows:
    AuthorTitle (access to prime names)Journal title / publisher
    ANONYMOUSYubilei Oskhi- Neue TafeltraubensorteSadovodstvo i Vinogradarstvo (4) 20-21
    KERRIDGE, G.; ANTCLIFF, A.Wine Grape Varieties of AustraliaCSIRO Publishing, Collingwood VIC 3066, Australia
    HACHENBERGER, R.Wie und wann der Lemberger nach Württemberg kamRebe & Wein (9) 294-297
    ANONYMOUSViti e Vini della SloveniaVignevini (11) 59-62
    COLAPIETRA, M.; RICCIO, A.; BOSELLI, M.; MONACO, A.; IMBIMBO, G.Visita alle "perle" della viticoltura irpina: Fiano, Greco di Tufo e AglianicoNotae Aivv (2) 40-42
    ARAUJO, J.A.The "Cardinal" grape, its ampelometric characterization and cultural aptitudeWein-Wissenschaft, Wiesbaden 51 (2) 116-121
    MORTENSEN, J.A.Southern HomeUnited States Patent 9,454
    HRCEK, L.; KOROSEK-KORUZA, Z.Sorte in podlage vinske trte. Ilustrirani prikaz trsnega izbora za SlovenijoSVA Veritas
    BECKER, N.Pilzwiderstandsfähige Rebenneuzuchten des Staatlichen Weinbauinstituts Freiburg. Teil 1-3Der Badische Winzer (7) 25-28, (8) 27-30, (9) 18-20
    POSPISILOVA, DOROTANové odrody vinica typu mustove biele a mustove modréVinohrad (5)
    REGNER, F.Müller-Thurgau = Riesling x GutedelDer Deutsche Weinbau (14)
    VULCHEV, V.; IVANOV, M.Lubimets - A New Table Grapes VarietyLozarstvo; Vinarstvo (3) 3-4
    O.I.V.Liste Internationale des Variétés de Vigne et de leurs SynonymesO.I.V., Paris
    BOUBALS, D.Les vins blancs rares du mondeProgrès Agricole et Viticole 113 (13-14) 301-307
    GALET, P.Le vignoble: histoire, culture, description et commentaires sur les cépages déscrits par mas et pulliatQuatuor éditions
    PULLIAT, V.; MAS, A.Le vignoble: histoire, culture et description des vignes à raisins de table et à raisins de table et à raisins de cuve les plus généralement connue. Réédition intégrale de l'édition de 1874-1879Quatuor édition
    MELIA, V.; CAPRARO, F.; SPARACIO, A.L'origine et la viticulture du cépage INZOLIA en SicilieProgrès Agricole et Viticole 113 (20) 432-438
    ANONYMOUSKatogi: Ein trockener Rotwein aus EpirusAthener Zeitung (106)
    BOWERS, J.E.; GANGL, G.S.; VIGNANI, R.; MEREDITH, C.P.Isolation and characterization of new polymorphic simple sequence repeat loci in grape (Vitis vinifera L.)Genome 39 (4) 628-633
    REGNER, F.; STEINKELLNER, H.; TURETSCHEK, E.; STADLHUBER, A.; GLÖSSL, J.Genetische Charakterisierung von Rebsorten (Vitis vinifera) durch Mikrosatelliten-AnalyseMitteilungen Klosterneuburg 46 (2) 52-60
    WEIDUSCHAT, J.Die Theben-Kooperative: Ein Mythos im GlasAthener Zeitung (103) 14/6
    VIÑEGRA M.; LARA M.; CORDERO J.; VALCAREL M.C.; GARCíContribucion al Conocimiento de Variedades de Vinificacionen AndaluciaDireccion General de Investigacion Agraria
    SENSI, E.; VIGNANI, R.; ROHDE, W.; BIRICOLTI, S.Characterization of genetic biodiversity with Vitis vinifera L. Sangiovese and Colorino genotypes by AFLP and ISTR DNA marker technologyVitis 35 (4) 183-188
    RUEHL, E.H.Borner rootstock grapeUnited States Plant Patent 9,575
    ANONYMOUSBlatt für SortenwesenAmtsblatt des Bundessortenamtes (5) 239
    ANONYMOUSBlatt für SortenwesenAmtsblatt des Bundessortenamtes (12) 474
    BOUBALS, D.Au vignobleProgrès Agricole et Viticole (113) 13-14
    WEIDUSCHAT, J.Atelier: Peloponnesische GaumenfreudenAthener Zeitung (104)
    REGNER, F.; GLÖSSL, J.; STEINKELLNER, H.Analyse von Rebsorten und Rebsortenerkennung mit genetischen MarkernDer Winzer 52 (10) 10-14
    SPIEGEL-ROY, P.; COHEN, S.; BARON, I.; ASSAF, R.; BEN-A'HARON, S.; STRIEM,M'Argaman': A new, highly colored, productive, vinifera wine cultivarHorticultural Science 31 (7) 1252-1253
    ANONYMOUS"We 71- 816- 102"LVWO Weinsberg, Referat für Rebenzüchtung und -veredlung, Lauffen
    ANONYMOUS"We 70- 77- 4F"LVWO Weinsberg, Referat für Rebenzüchtung und -veredlung, Lauffen
    ANONYMOUS"We 69- 633- 14F"LVWO Weinsberg, Referat für Rebenzüchtung und -veredlung, Lauffen
    REISCH, B.I.; POOL, R.M.; ROBINSON, W.B.; HENICK-KLING, T.; GAVITT, B.K.; WATSON, J.P.; MARTENS, M.H.; LUCE, R.S.; BARRETT, H.C."Traminette" GrapeNew York's Food and Life Sciences Bulletin 149
    ANONYMOUS"Saphira" ("Gm 7815-1")Institut für Rebenzüchtung und -veredlung, Geisenheim, S. 239
    KASERER, H.; REGNER, F.; SCHÖFFL, G.; BLAHOUS, D."Roesler", "Rathay" und "Seifert" Drei neue Rotweinsorten der Klosterneuburger RebenzüchtungDer Winzer (5) 11-15
    ANONYMOUS"Prinzipal" ("Gm 7116-26")Institut für Rebenzüchtung und -veredlung, Geisenheim, S. 239
    ANONYMOUS"Primera" ("Gm 341-58")Institut für Rebenzüchtung und -veredlung, Geisenheim, S. 239
    REISCH, B.I.; POOL, R.M.; MARTENS, M.H.; LUCE, R.S.; REMAILY, G.; ZABADAL, T.J."Marquis" GrapeNew York's Food and Life Sciences Bulletin 148
    MICHOS, V."Die neue Tafeltraubensorte "Attica Seedless" und ihre Leistung im Bereich Korinth"Der Oenologe 2/96