Julius Kühn-Institut Logo VIVC logo

Vitis International Variety Catalogue VIVC

Year

Showing 1-43 of 43 items.
    Show rows:
    AuthorTitle (access to prime names)Journal title / publisher
    WEIDUSCHAT, J.Atelier: Peloponnesische GaumenfreudenAthener Zeitung (104)
    WEIDUSCHAT, J.Die Theben-Kooperative: Ein Mythos im GlasAthener Zeitung (103) 14/6
    VULCHEV, V.; IVANOV, M.Lubimets - A New Table Grapes VarietyLozarstvo; Vinarstvo (3) 3-4
    VIÑEGRA M.; LARA M.; CORDERO J.; VALCAREL M.C.; GARCíContribucion al Conocimiento de Variedades de Vinificacionen AndaluciaDireccion General de Investigacion Agraria
    VALAT, C.Syrah N, Grosse Syrah, Petite Syrah et DurifLe Progrès Agricole et Viticole 113 (9) 204-205
    SPIEGEL-ROY, P.; COHEN, S.; BARON, I.; ASSAF, R.; BEN-A'HARON, S.; STRIEM,M'Argaman': A new, highly colored, productive, vinifera wine cultivarHorticultural Science 31 (7) 1252-1253
    SENSI, E.; VIGNANI, R.; ROHDE, W.; BIRICOLTI, S.Characterization of genetic biodiversity with Vitis vinifera L. Sangiovese and Colorino genotypes by AFLP and ISTR DNA marker technologyVitis 35 (4) 183-188
    RUEHL, E.H.Borner rootstock grapeUnited States Plant Patent 9,575
    REISCH, B.I.; POOL, R.M.; ROBINSON, W.B.; HENICK-KLING, T.; GAVITT, B.K.; WATSON, J.P.; MARTENS, M.H.; LUCE, R.S.; BARRETT, H.C."Traminette" GrapeNew York's Food and Life Sciences Bulletin 149
    REISCH, B.I.; POOL, R.M.; MARTENS, M.H.; LUCE, R.S.; REMAILY, G.; ZABADAL, T.J."Marquis" GrapeNew York's Food and Life Sciences Bulletin 148
    REGNER, F.; STEINKELLNER, H.; TURETSCHEK, E.; STADLHUBER, A.; GLÖSSL, J.Genetische Charakterisierung von Rebsorten (Vitis vinifera) durch Mikrosatelliten-AnalyseMitteilungen Klosterneuburg 46 (2) 52-60
    REGNER, F.; GLÖSSL, J.; STEINKELLNER, H.Analyse von Rebsorten und Rebsortenerkennung mit genetischen MarkernDer Winzer 52 (10) 10-14
    REGNER, F.Müller-Thurgau = Riesling x GutedelDer Deutsche Weinbau (14)
    PULLIAT, V.; MAS, A.Le vignoble: histoire, culture et description des vignes à raisins de table et à raisins de cuve les plus généralement connues. Réédition intégrale de l'édition de 1874-1879Quatuor édition
    POSPISILOVA, DOROTANové odrody vinica typu mustove biele a mustove modréVinohrad (5)
    O.I.V.Liste Internationale des Variétés de Vigne et de leurs SynonymesO.I.V., Paris
    MORTENSEN, J.A.Southern HomeUnited States Patent 9,454
    MICHOS, V."Die neue Tafeltraubensorte "Attica Seedless" und ihre Leistung im Bereich Korinth"Der Oenologe 2/96
    MELIA, V.; CAPRARO, F.; SPARACIO, A.L'origine et la viticulture du cépage INZOLIA en SicilieProgrès Agricole et Viticole 113 (20) 432-438
    LITZEL, GEORGHistorische Nachricht von dem Rheinwein überhaupt, und besonders von dem Speyerer und Rulandswein.Nachdruck Hermann G. Klein, Speyer
    KERRIDGE, G.; ANTCLIFF, A.Wine Grape Varieties of AustraliaCSIRO Publishing, Collingwood VIC 3066, Australia
    KASERER, H.; REGNER, F.; SCHÖFFL, G.; BLAHOUS, D."Roesler", "Rathay" und "Seifert" Drei neue Rotweinsorten der Klosterneuburger RebenzüchtungDer Winzer (5) 11-15
    HRCEK, L.; KOROSEK-KORUZA, Z.Sorte in podlage vinske trte. Ilustrirani prikaz trsnega izbora za SlovenijoSVA Veritas
    HACHENBERGER, R.Wie und wann der Lemberger nach Württemberg kamRebe & Wein (9) 294-297
    GALET, P.Le vignoble: histoire, culture, description et commentaires sur les cépages déscrits par mas et pulliatQuatuor éditions
    COLAPIETRA, M.; RICCIO, A.; BOSELLI, M.; MONACO, A.; IMBIMBO, G.Visita alle "perle" della viticoltura irpina: Fiano, Greco di Tufo e AglianicoNotae Aivv (2) 40-42
    BOWERS, J.E.; GANGL, G.S.; VIGNANI, R.; MEREDITH, C.P.Isolation and characterization of new polymorphic simple sequence repeat loci in grape (Vitis vinifera L.)Genome 39 (4) 628-633
    BOUBALS, D.Au vignobleProgrès Agricole et Viticole (113) 13-14
    BOUBALS, D.Les vins blancs rares du mondeProgrès Agricole et Viticole 113 (13-14) 301-307
    BLANCHARD, P.Le Crouchen blancLe Progrès Agricole et Viticole, Montpellier 113 (5) 111-114
    BECKER, N.Pilzwiderstandsfähige Rebenneuzuchten des Staatlichen Weinbauinstituts Freiburg. Teil 1-3Der Badische Winzer (7) 25-28, (8) 27-30, (9) 18-20
    ARAUJO, J.A.The "Cardinal" grape, its ampelometric characterization and cultural aptitudeWein-Wissenschaft, Wiesbaden 51 (2) 116-121
    ANONYMOUS"Primera" ("Gm 341-58")Institut für Rebenzüchtung und -veredlung, Geisenheim, S. 239
    ANONYMOUS"Prinzipal" ("Gm 7116-26")Institut für Rebenzüchtung und -veredlung, Geisenheim, S. 239
    ANONYMOUS"Saphira" ("Gm 7815-1")Institut für Rebenzüchtung und -veredlung, Geisenheim, S. 239
    ANONYMOUS"We 69- 633- 14F"LVWO Weinsberg, Referat für Rebenzüchtung und -veredlung, Lauffen
    ANONYMOUS"We 70- 77- 4F"LVWO Weinsberg, Referat für Rebenzüchtung und -veredlung, Lauffen
    ANONYMOUS"We 71- 816- 102"LVWO Weinsberg, Referat für Rebenzüchtung und -veredlung, Lauffen
    ANONYMOUSBlatt für SortenwesenAmtsblatt des Bundessortenamtes (12) 474
    ANONYMOUSBlatt für SortenwesenAmtsblatt des Bundessortenamtes (5) 239
    ANONYMOUSKatogi: Ein trockener Rotwein aus EpirusAthener Zeitung (106)
    ANONYMOUSViti e Vini della SloveniaVignevini (11) 59-62
    ANONYMOUSYubilei Oskhi- Neue TafeltraubensorteSadovodstvo i Vinogradarstvo (4) 20-21