840 | SCHNEIDER, A.; MAINARDI, G.; RAIMONDI, S. | Ampelografia Universale Storica Illustrata. I Vitigni del Mondo | L'Artistica Editrice (Bd. 1-3) | 2012 | Vol. 3, p. 1028 |
505 | GALET, P. | Dictionnaire Encyclopédique des Cépages | Hachette | 2000 | 6 |
854 | GALET, P. | Dictionnaire encyclopédique des cépages et de leurs synonymes | Éditions Libre & Solidaire (M.E.C.) | 2015 | 82 |
434 | DAHLEN, H. W. | Die Weinbereitung | Friedrich Bieweg und Sohn, Braunschweig | 1882 | 50 |
427 | AMBROSI, H.; DETTWEILER, E.; RÜHL, E.H.; SCHMID, J.; SCHUMANN, F. | Farbatlas Rebsorten 300 Sorten und ihre Weine | Eugen Ulmer Verlag, Stuttgart | 1994 | 44, fig. |
452 | AMBROSI, H.; DETTWEILER-MÜNCH, E.; RÜHL, E.H.; SCHMID, J.; SCHUMANN, F. | Farbatlas Rebsorten 300 Sorten und ihre Weine | Eugen Ulmer Verlag, Stuttgart | 1998 | 54, fig. |
1074 | SCHWINGE, U. | Rettet die Reben: Mittelalterliche Rebsorten im gemischten Satz | EDITIONrandgruppe, Stuttgart | 2013 | 90 |
1 | VIALA, P.; VERMOREL, V. | Traité Général de Viticulture, Ampélographie, Vol. 1-7 | Masson et Compagnie, Paris | 1905-1910 | Vol. 6, p. 81 |
264 | MUELLER, K. | Weinbau-Lexikon | Verlagsbuchhandlung Paul Parey, Berlin | 1930 | 12 |
760 | ROBINSON, JANCIS; HARDING, JULIA; VOUILLAMOZ, JOSÉ | Wine grapes. A complete guide to 1.368 vine varieties, including their origins and flavours | Penguin Books Ltd. | 2012 | 8 |