Julius Kühn-Institut Logo VIVC logo

Vitis International Variety Catalogue VIVC

Bibliography

Showing 1-22 of 22 items.

    Prime name: PRIMUS

    Variety number VIVC: 9707

Show rows:
Source codeOriginal title (access to prime names)AuthorBibliographical sourceYearCultivar name as given in bibliographyPage
  
1413Vivaio di viti - Catalogo-guida illustrataFERRARI, G.Arte grafiche Tridentum, Trento1930PRIMUS22
130Liste des variétés de raisins de table et de raisins secsO.I.V.Bull. O.I.V. (60) 47-82198775
40483Registro nazionale delle varietà di vitePECILE, M.; ZAVAGLIA, C.; CIARDI, A.Centro di Ricerca per la Viticoltura (CRA-VIT) Conegliano2015PRIMUSSuppl.
833Kernlose Tafeltrauben: erfolgreiche Züchtungen?GÖTZ, GERDDer deutsche Weinbau (20) 14-182013PRIMUS18
1443PiWi-Kelter- und Tafeltrauben: Wiederentdeckte VielfaltREGNER, F.Der Winzer 60 (10) 22-252004PRIMUS25
426La coleccion de vides del Rancho de la MercedGARCIA DE LUJAN, A.; LARA BENITEZ, M.Dirección General de Investigacion y Extensión Agraria198953
854Dictionnaire encyclopédique des cépages et de leurs synonymesGALET, P.Éditions Libre & Solidaire (M.E.C.)2015PRIMUS898
427Farbatlas Rebsorten 300 Sorten und ihre WeineAMBROSI, H.; DETTWEILER, E.; RÜHL, E.H.; SCHMID, J.; SCHUMANN, F.Eugen Ulmer Verlag, Stuttgart1994PRIMUS215, fig.
452Farbatlas Rebsorten 300 Sorten und ihre WeineAMBROSI, H.; DETTWEILER-MÜNCH, E.; RÜHL, E.H.; SCHMID, J.; SCHUMANN, F.Eugen Ulmer Verlag, Stuttgart1998PRIMUS212, fig.
505Dictionnaire Encyclopédique des CépagesGALET, P.Hachette2000PRIMUS650
40482BÖLN-Projekt: Weiterentwicklung von Wissenstransfer- und Informationssystemen zur nachhaltigen Nutzung rebengenetischer RessourcenRÖCKEL, F.; MAUL, E.; TÖPFER, R.in preparation2014-2016PRIMUSSuppl.
40Monografia di Cultivar di Uve da TavolaMANZO, P.; TAMPONI, G.Ministero dell' Agricoltura e delle Foreste. Direzione generale della produzione agricola. Istituto sperimentale per la frutticoltura (Rome, Italy)1979100
1029Principali Vitigni da TavolaVino Coltivati in ItaliaCOSMO, I.Ministero dell’Agricoltura e Foreste, Roma1975PRIMUSNr. 30
8Principali Vitigni da Vino Coltivati in Italia, Vol. 1-5COSMO, I.Ministero dell’Agricoltura e Foreste, Roma1952-1966Vol. 6, Nr. 30
40500Ampelometric leaf trait and SSR loci selection for a multivariate statistical approach in Vitis vinifera L. biodiversity managementALBA, V.; BERGAMINI, C.; GENGHI, R.; GASPARRO, M.; PERNIOLA, R.; ANTONACCI, D.Molecular Biotechnology 57 (8) 709-719 2015PRIMUS B711
7Variétés de Raisins de Table, Vol. 1-3BRANAS, J.; TRUEL, P.Nouvelles Progrès Agricole Viticole, Montpellier1965PRIMUSVol. 2, p. 494
6Cépages et Vignobles de France, Vol. 4GALET, P.Paysan du Midi, Montpellier19642925
1304Ampelographie algerienne. Cepages de cuve et de table cultives en AlgerieLEVADOUX L.; BENABDERRABOU A.; DOUAOURI B.Société Nationale d'Edition et de Diffusion, Alger, 119pp.1971PRIMUS74
584Die Rebenzüchtung PirovanosSTUMMER, A.Sonderdruck aus der Zeitschrift "Das Weinland" 1 und 219343
339Il contributo italiano nel miglioramento genetico della viteFREGONI, M.; BAVARESCO, L.Vignevini (13) 1219861
378Uva da tavola: le scelte varietaliCOLAPIETRA, M.; CATALANO V.; SARTORI E.; OCCHIOGRVignevini 20 (4) 17-271993PRIMUS18
40693Molecular characterization of table grape varieties preserved in the Rancho de la Merced Grapevine Germplasm Bank (Spain)JIMENEZ-CANTIZANO, A.; GARCIA DE LUJAN, A.; ARROYO-GARCIA, R.Vitis 57 (3) 93-1012018PRIMUS98, Suppl.