Julius Kühn-Institut Logo VIVC logo

Vitis International Variety Catalogue VIVC

Bibliography

Showing 1-22 of 22 items.

    Prime name: PRIMUS

    Variety number VIVC: 9707

Show rows:
Source codeOriginal title (access to prime names)AuthorBibliographical sourceYearCultivar name as given in bibliographyPage
  
6Cépages et Vignobles de France, Vol. 4GALET, P.Paysan du Midi, Montpellier19642925
8Principali Vitigni da Vino Coltivati in Italia, Vol. 1-5COSMO, I.Ministero dell’Agricoltura e Foreste, Roma1952-1966Vol. 6, Nr. 30
7Variétés de Raisins de Table, Vol. 1-3BRANAS, J.; TRUEL, P.Nouvelles Progrès Agricole Viticole, Montpellier1965PRIMUSVol. 2, p. 494
40Monografia di Cultivar di Uve da TavolaMANZO, P.; TAMPONI, G.Ministero dell' Agricoltura e delle Foreste. Direzione generale della produzione agricola. Istituto sperimentale per la frutticoltura (Rome, Italy)1979100
130Liste des variétés de raisins de table et de raisins secsO.I.V.Bull. O.I.V. (60) 47-82198775
339Il contributo italiano nel miglioramento genetico della viteFREGONI, M.; BAVARESCO, L.Vignevini (13) 1219861
378Uva da tavola: le scelte varietaliCOLAPIETRA, M.; CATALANO V.; SARTORI E.; OCCHIOGRVignevini 20 (4) 17-271993PRIMUS18
426La coleccion de vides del Rancho de la MercedGARCIA DE LUJAN, A.; LARA BENITEZ, M.Dirección General de Investigacion y Extensión Agraria198953
427Farbatlas Rebsorten 300 Sorten und ihre WeineAMBROSI, H.; DETTWEILER, E.; RÜHL, E.H.; SCHMID, J.; SCHUMANN, F.Eugen Ulmer Verlag, Stuttgart1994PRIMUS215, fig.
452Farbatlas Rebsorten 300 Sorten und ihre WeineAMBROSI, H.; DETTWEILER-MÜNCH, E.; RÜHL, E.H.; SCHMID, J.; SCHUMANN, F.Eugen Ulmer Verlag, Stuttgart1998PRIMUS212, fig.
505Dictionnaire Encyclopédique des CépagesGALET, P.Hachette2000PRIMUS650
584Die Rebenzüchtung PirovanosSTUMMER, A.Sonderdruck aus der Zeitschrift "Das Weinland" 1 und 219343
833Kernlose Tafeltrauben: erfolgreiche Züchtungen?GÖTZ, GERDDer deutsche Weinbau (20) 14-182013PRIMUS18
40500Ampelometric leaf trait and SSR loci selection for a multivariate statistical approach in Vitis vinifera L. biodiversity managementALBA, V.; BERGAMINI, C.; GENGHI, R.; GASPARRO, M.; PERNIOLA, R.; ANTONACCI, D.Molecular Biotechnology 57 (8) 709-719 2015PRIMUS B711
1029Principali Vitigni da TavolaVino Coltivati in ItaliaCOSMO, I.Ministero dell’Agricoltura e Foreste, Roma1975PRIMUSNr. 30
40482BÖLN-Projekt: Weiterentwicklung von Wissenstransfer- und Informationssystemen zur nachhaltigen Nutzung rebengenetischer RessourcenRÖCKEL, F.; MAUL, E.; TÖPFER, R.in preparation2014-2016PRIMUSSuppl.
40483Registro nazionale delle varietà di vitePECILE, M.; ZAVAGLIA, C.; CIARDI, A.Centro di Ricerca per la Viticoltura (CRA-VIT) Conegliano2015PRIMUSSuppl.
40693Molecular characterization of table grape varieties preserved in the Rancho de la Merced Grapevine Germplasm Bank (Spain)JIMENEZ-CANTIZANO, A.; GARCIA DE LUJAN, A.; ARROYO-GARCIA, R.Vitis 57 (3) 93-1012018PRIMUS98, Suppl.
1304Ampelographie algerienne. Cepages de cuve et de table cultives en AlgerieLEVADOUX L.; BENABDERRABOU A.; DOUAOURI B.Société Nationale d'Edition et de Diffusion, Alger, 119pp.1971PRIMUS74
854Dictionnaire encyclopédique des cépages et de leurs synonymesGALET, P.Éditions Libre & Solidaire (M.E.C.)2015PRIMUS898
1413Vivaio di viti - Catalogo-guida illustrataFERRARI, G.Arte grafiche Tridentum, Trento1930PRIMUS22
1443PiWi-Kelter- und Tafeltrauben: Wiederentdeckte VielfaltREGNER, F.Der Winzer 60 (10) 22-252004PRIMUS25